PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Acciarello vaart tegen kade aan

De Acciarello is vanmiddag in Villa San Giovanni in aanvaring gekomen met de kade.

Italiaanse media melden dat de machines van de veerboot uitvielen. Hierop werd de noodprocedure gestart om de machines weer op te starten, maar dit kon niet meer voorkomen dat de voormalige Prins Johan Friso tegen de kade kwam. Bij de aanvaring werden een aantal auto’s op de kant geraakt. De boeg van de Acciarello zal in een droogdok moeten worden gerepareerd.

Met dank aan Niels van Wieren voor de foto’s en Jan Peter Kamermans voor het doorsturen.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Acciarello vaart tegen kade aan’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Acciarello vaart tegen kade aan