PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Open dagen Koningin Emma

Met regelmaat organiseert PSDnet.nl open dagen op de voormalige PSD-boot Koningin Emma, nu gelegen in Vlissingen. Stap aan boord van dit bijzondere schip uit 1933 en beleef zelf de PSD-tijden van weleer.

Overzicht open dagen

Hieronder staat het actuele overzicht van de open dagen in 2024. De open dagen zullen we ook als nieuwsbericht op de site aankondigen. Gratis toegang.

Tijdens de open dagen mag je zelf het schip verkennen, bijvoorbeeld de stuurhut, machinekamer en de salons. Hotelkamer(s) als ze vrij zijn.

20 juli 2024

11-16u

14 sep. 2024

11-16u

Houtkade 1, 4381 HA Vlissingen

Ruime parkeergelegenheid

PSDnet.nl & de Koningin Emma

In het najaar van 2020 kregen wij een belletje van de toenmalige eigenaar van de Koningin Emma. Het schip zou verkocht worden: ‘iets voor in Zeeland?’. Absoluut, vonden wij bij PSDnet.nl. Wij zijn snel op zoek gegaan naar investeerders. Die konden we gelukkig vinden en enthousiasmeren over het prachtige schip.

Na een grondige renovatie is de Koningin Emma nu in gebruik door Kloeg Collection, die op het schip 10 luxe hotelkamers heeft gerealiseerd. De vrijwilligers van PSDnet.nl geven rondleidingen op het schip. Daarnaast knappen wij de stuurhut en machinekamer op.