PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Brand in heftoren Vlissingen

Maandagmorgen is de brandweer van Vlissingen uitgerukt voor brand in een van de heftorens van de voormalige PSD-aanleginrichting. De brand was ontstaan bij de sloop van de toren, toen er bij slijpwerkzaamheden vonken oversloegen op de gevel.

Na enige rookontwikkeling gaf de brandweer na een uur het sein brand meester. Schade ontstond er uiteraard niet, aangezien de heftoren gesloopt wordt. Er ontstond alleen vertraging voor de slopers.

Dit bericht werd in 2005 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Brand in heftoren Vlissingen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Vlissingen, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Brand in heftoren Vlissingen