PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Estrella verlaat Krimpen a/d Lek

De Estrella (voormalige Koningin Emma) van Rederij Vrolijk uit Scheveningen heeft haar jaarlijkse dokbeurt achter de kiezen. Het dokken vond plaats bij scheepswerf Van Geevenstein in Krimpen aan de Lek. Morgen zal de Estrella rond 9u koers zetten naar Scheveningen.

Dit bericht werd in 2005 gepubliceerd op de website provinciale.stoombootdiensten.web1000.com, een voorloper van PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Estrella verlaat Krimpen a/d Lek’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Estrella, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Estrella verlaat Krimpen a/d Lek