PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Copyright

Alle rechten voorbehouden. © 2005-2023 PSDnet.nl.

Wij proberen altijd zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met copyright op foto’s. Als PSDnet.nl foto’s plaatst die we niet zelf gemaakt hebben, dan heeft de desbetreffende fotograaf schriftelijk toestemming gegeven voor publicatie. Op de website zullen we duidelijk vermelden wie de maker van de foto is. Het is niet toegestaan om foto’s zonder toestemming over te nemen. Via het contactformulier kunt u contact opnemen met de webmaster om toestemming te vragen. Dit geldt overigens ook voor de teksten op PSDnet.nl, hier rust ook copyright op.

Foto’s van PSDnet.nl elders op internet?

Helaas worden foto’s regelmatig zonder toestemming overgenomen. Dit is jammer omdat fotografen toestemming verlenen om kosteloos foto’s op PSDnet.nl te publiceren en daarna hun werk elders op internet terugzien. We zijn afhankelijk van de goede wil van veel fotografen om foto’s te mogen publiceren. Daarom plaatsen we in de foto de naam van de fotograaf en de het logo van PSDnet.nl. Dit maakt het echter nog niet toegestaan foto’s over te nemen zonder toestemming.

Foto’s van PSDnet.nl op Marktplaats?

Naast foto’s die worden overgenomen op internet, zijn er in de afgelopen tijd ook gevallen van mensen die foto’s van PSDnet.nl afdrukken om te verkopen, op bijvoorbeeld Marktplaats.nl. De mensen achter PSDnet.nl steken veel vrije tijd in de website en gerelateerde zaken. Daarnaast kost het in de lucht houden van de website ook geld, denk hierbij aan de hosting. De inhoud van PSDnet.nl is gratis te bekijken en we maken geen winst. Het valt daarom te betreuren dat anderen wel geld willen verdienen aan ons werk.

Cookies?

Deze site kan cookies gebruiken voor bijvoorbeeld toepassingen als Google Analytics en Facebook-feeds.