PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Video: passage ‘PJF’ & ‘KBX’ in 2023

Altijd mooi om te zien: de zusterschepen Acciarello en Tremestieri samen in de vaart in Italië. Vorig jaar september maakten wij deze video van de voormalige Friso en Beatrix op de veerdienst naar Elba.

De voormalige PSD-veerboten Acciarello (Prins Johan Friso) en Tremestieri (Koningin Beatrix) waren samen in de vaart voor BluNavy op de veerdienst naar Elba. Vandaag komt de Tremestieri aan in Messina, waar de veerboot tijdelijk gaat invallen op de Straat van Messina. De verwachting is dat beide schepen weer herenigd zijn voor het zomerseizoen op Elba.

Leuk detail: aan het einde van de video zie je op de deur een bordje met ‘Promenadedek BB’.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Video: passage ‘PJF’ & ‘KBX’ in 2023′) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Tremestieri, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Video: passage ‘PJF’ & ‘KBX’ in 2023