PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Vorderingen sloop Juliana (juni 2023)

Nog maar weinig is over van de voormalige PSD-veerboot Prinses Juliana. Slechts een klein stukje romp wacht op de snijbranders, de rest is al gesloopt.

De meest recente foto van dinsdag laat nog maar weinig veerboot zien. Eind februari kwam het schip aan op het sloopstrand van Aliaga, na een sleepreis vanuit Griekenland. Het zal niet lang meer duren voordat het volledige schip gesloopt is.

John Bos maakte ook de afgelopen tijd mooie foto’s van het sloopstrand. De eerste foto laat de aankomst zien, op sleeptouw van de voormalige URS-sleepboot Walcheren.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Vorderingen sloop Juliana (juni 2023)’) is geplaatst in de categorie Turkije en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Prinses Juliana, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Vorderingen sloop Juliana (juni 2023)