PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Vorderingen sloop Juliana (mei 2023)

De sloop van de voormalige Prinses Juliana gaat gestaag door in Turkije. Slechts af en toe krijgen we foto’s te zien.

Foto’s van de sloop van de ‘Juliana’ bereiken Zeeland maar mondjesmaat. Deze foto is gemaakt op 19 mei 2023 en toont het restant van het voormalige vlaggenschip van de PSD.

Voor is alles tot de romp gesloopt inmiddels. Ook een stukje van de romp, roer en schroef zijn gesloopt aan de voorkant. Achter is nog een klein deel over van de opbouw, alleen op het achterschip nog tot aan het bovenste autodek. Stap voor stap slepen ze het schip verder het strand op en spoedig zal er niets meer van over zijn.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Vorderingen sloop Juliana (mei 2023)’) is geplaatst in de categorie Turkije en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Prinses Juliana, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Vorderingen sloop Juliana (mei 2023)