PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Open dag Koningin Emma (zaterdag 17 december 2022)

Zaterdagavond 17 december (19-21u) stellen we samen met Kloeg Collection de Koningin Emma open voor publiek. Nog een allerlaatste keer in 2022. Sfeervol in het donker en met een drankje aan boord.

De reguliere open dagen op de voormalige PSD-veerboot Koningin Emma (1933) waren een groot succes in de zomer. Op veler verzoek openen we daarom nog een allerlaatste voor 2022 keer het schip.

Dit keer op zaterdagavond 17 december (19-21u), wanneer het donker is en de Emma er sfeervol verlicht bij ligt in de Dokhaven (Houtkade 1, 4381HA Vlissingen). Uiteraard zijn ook de machinekamer, de opgeknapte stuurhut, salon en als het even meezit ook een hotelsuite te bezichtigen.

Welkom voor een drankje

Kloeg Collection, uitbater van het hotel aan boord, verzorgt in de salon drankjes tegen een kleine vergoeding. Denk aan warme chocomel, glühwein, koffie, een biertje, wijn, fris etc.

Goed voornemen

Kun je er niet bij zijn zaterdag de 17e? Niet getreurd, het is de bedoeling dat er in de toekomst meer open dagen komen in samenwerking met Kloeg Collection. Dit is wel écht de laatste open dag van 2022, dus je zult even geduld moeten hebben tot 2023.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Open dag Koningin Emma (zaterdag 17 december 2022)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Open dag Koningin Emma (zaterdag 17 december 2022)