PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Vaarwel Amedeo Matacena

De Amedeo Matacena (Prinses Juliana) is vertrokken vanuit Reggio di Calabria voor de laatste reis naar een Turks sloopstrand.

Vanochtend (16 november 2022) is sleepboot Paul vertrokken vanuit Reggio di Calabria met de Amedeo Matacena op sleep. Havensleepboot Megrez kwam vanuit Messina assisteren bij het vertrek, tot het schip buiten de haven gebracht was. Via de webcam in Reggio di Calabria was de operatie goed te volgen.

Bewegende beelden

Foto’s vanaf zee

PSDnet.nl heeft contact met de bemanning van de sleepboot Paul, die zo aardig zijn om foto’s te maken van de sleepreis. Grazie!

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Vaarwel Amedeo Matacena’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Vaarwel Amedeo Matacena