PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-nostalgie op YouTube (13)

Een mooie video van Rudy Oubrie. We zien de veerboten Prinses Beatrix & Prinses Margriet in de storm.

Gefilmd vanuit Breskens zien we de eerst de Prinses Beatrix (1958) vertrekken richting Vlissingen, waarna de Prinses Margriet (1964) aankomt. De Beatrix is al uitgerust met de nieuwe stuurhuizen, de video moet dus ergens tussen 1987 en 1994 zijn gemaakt.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-nostalgie op YouTube (13)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Beatrix, Prinses Margriet, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-nostalgie op YouTube (13)