PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

PSD in NOS Journaal

Vanavond kwam de voormalige PSD-veerboot Prinses Juliana (1986) voorbij in het NOS Journaal tijdens een onderwerp over migranten.

Nog even en de Amedeo Matacena (Prinses Juliana) vertrekt naar een Turks sloopstrand. Wanneer exact is nog onbekend. Vanavond kwam de veerboot nog even voorbij in veel Zeeuwse huiskamers, het schip was namelijk te zien in het NOS Journaal. De kade in Reggio di Calabria wordt weleens gebruikt door schepen van hulporganisaties. Dit keer gaf de nieuwe Italiaanse regering geen toestemming om migranten aan land te brengen, tot vandaag. Bekijk het onderwerp terug bij NPO Start:

Zelf kijken via webcam

In Reggio di Calabria is een webcam op het schip gericht waarmee iedereen in de gaten kan houden of het schip definitief vertrokken is.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD in NOS Journaal’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD in NOS Journaal