PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Open dag Koningin Emma (zaterdag 16 juli 2022)

Zelf de voormalige PSD-veerboot Koningin Emma (1933) bezoeken in Vlissingen? Kom langs op zaterdag 16 juli (13-15u) en ontdek zelf het historische schip. Tot zaterdag!

Voor de tweede keer zal de Koningin Emma geopend worden voor het grote publiek. Zaterdag 16 juli zijn bezoekers welkom tussen 13 en 15u. PSDnet.nl zal klaarstaan om vragen te beantwoorden over het schip en haar boeiende geschiedenis.

Kun je er niet bij zijn zaterdag? Niet getreurd, het is de bedoeling dat er in de toekomst meer open dagen komen in samenwerking met Kloeg Collection, uitbater van het hotel op de veerboot.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Open dag Koningin Emma (zaterdag 16 juli 2022)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Open dag Koningin Emma (zaterdag 16 juli 2022)