PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD-update juni 2022

Een update met het belangrijkste PSD-nieuws • Tremestieri terug op Elba • Nieuwe open dag Koningin Emma

Open dag Koningin Emma (16 juli 2022)

Na het succes van de eerste open dag op de Koningin Emma (1933) in Vlissingen volgt in juli een tweede. Op 14 mei kwamen honderden geïnteresseerden een kijkje nemen op het historische schip, tegenwoordig een hotel van Kloeg Collection.

Zaterdag 16 juli 2022 is iedereen welkom van 13 tot 15u. Je mag zelf over het schip lopen, de stuurhut bezoeken of de machinekamer bekijken. Vrijwilligers van PSDnet.nl zullen klaarstaan om vragen te beantwoorden.

Ook op zaterdag 13 augustus is er een open dag.

Tremestieri terug op Elba

De Tremestieri (voormalige PSD-veerboot Koningin Beatrix) is teruggekeerd op Elba voor een tweede zomerseizoen. Vorig jaar kwam de Tremestieri voor het eerst de veerboot Acciarello (voormalige PSD-veerboot Prins Johan Friso) versterken op de dienst naar Elba.

Ook dit jaar dus een kleine PSD-reünie op de veerdienst Piombino-Portoferraio. In Nederland waren beide schepen in de vaart op de veerdienst Vlissingen-Breskens.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-update juni 2022’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Acciarello, Amedeo Matacena, Koningin Emma, Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-update juni 2022