PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Open dag Koningin Emma (zaterdag 14 mei 2022)

Zelf de voormalige PSD-veerboot Koningin Emma (1933) bezoeken in Vlissingen? Kom langs op zaterdag 14 mei (12-16u) en wij geven je een gratis rondleiding aan boord. Tot zaterdag!

Voor het eerst zal de Koningin Emma geopend worden voor het grote publiek. Zaterdag 14 mei zijn bezoekers welkom op het schip tussen 12 en 16u. PSDnet.nl zal rondleidingen verzorgen en klaar staan om vragen te beantwoorden over de geschiedenis van het bijzondere schip. Sinds 30 april is de Emma in gebruik voor hotelgasten.

Kun je er niet bij zijn zaterdag? Niet getreurd, het is de bedoeling dat er in de toekomst meer open dagen komen in samenwerking met Kloeg Collection, uitbater van het hotel.

Ook kun je zaterdag de Timmerfabriek bezoeken.

Update 15 mei

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Open dag Koningin Emma (zaterdag 14 mei 2022)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Open dag Koningin Emma (zaterdag 14 mei 2022)