PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Restauratie Koningin Emma (deel 11)

Na de terugkomst van de Koningin Emma (1933) in Zeeland is begonnen met de restauratie en verbouwing. PSDnet.nl neemt geregeld een kijkje bij Scheepswerf Reimerswaal in Vlissingen-Oost. Vandaag deel 11 in deze serie.

De dagen worden steeds korter en dat betekent dat overal al vroeg de lichten aangaan. Zo ook de nieuwe verlichting op de Koningin Emma (1933) in Vlissingen-Oost. Wat een plaatje, dat belooft wat voor in de Dokhaven.

Bekijk hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6, deel 7, deel 8, deel 9 & deel 10. Binnenkort deel 12.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Restauratie Koningin Emma (deel 11)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Restauratie Koningin Emma (deel 11)