PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Koningin Emma terug in Vlissingen!

De PSD-veerboot Koningin Emma is terug in Vlissingen! Vanochtend meerde het historische schip af aan de Houtkade in het Scheldekwartier. Daarmee is de Emma terug op de plaats waar het gebouwd werd in 1933.

Nadat 17 jaar geleden de laatste PSD-veerboten vertrokken uit Vlissingen, is er nu definitief een historische veerboot teruggekeerd. Vanochtend werd de PSD-zijlader Koningin Emma (bouwjaar 1933) versleept van Scheepswerf Reimerswaal in de Sloehaven, naar de Houtkade in het centrum van Vlissingen. Volgend jaar opent een luxe hotel van Kloeg Collection op het schip. Onder grote belangstelling, onder meer van oud-PSD’ers, kwam de veerboot aan.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Koningin Emma terug in Vlissingen!’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Koningin Emma terug in Vlissingen!