PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Restauratie Koningin Emma (deel 10)

Na de terugkomst van de Koningin Emma (1933) in Zeeland is begonnen met de restauratie en verbouwing. PSDnet.nl neemt geregeld een kijkje bij Scheepswerf Reimerswaal in Vlissingen-Oost. Vandaag deel 10 in deze serie.

De Koningin Emma (1933) heeft het droogdok weer verlaten. De aankleding van de nieuwe hutten en centrale ruimtes is begonnen en ook de dekken zijn onder handen genomen. Rond de reling zijn nieuwe lampen aangebracht, om het voormalige autodek (in de toekomst bijvoorbeeld een terras) te verlichten. Een sfeervol geheel!

In Vlissingen verhuist de Mercuur binnenkort naar het Dokje van Perry. Op de huidige ligplaats van de Mercuur komt de Koningin Emma te liggen.

Bekijk hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6, deel 7, deel 8 & deel 9. Binnenkort deel 11.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Restauratie Koningin Emma (deel 10)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Restauratie Koningin Emma (deel 10)