Restauratie Koningin Emma (deel 10)

Na de terugkomst van de Koningin Emma (1933) in Zeeland is begonnen met de restauratie en verbouwing. PSDnet.nl neemt geregeld een kijkje bij Scheepswerf Reimerswaal in Vlissingen-Oost. Vandaag deel 10 in deze serie.

De Koningin Emma (1933) heeft het droogdok weer verlaten. De aankleding van de nieuwe hutten en centrale ruimtes is begonnen en ook de dekken zijn onder handen genomen. Rond de reling zijn nieuwe lampen aangebracht, om het voormalige autodek (in de toekomst bijvoorbeeld een terras) te verlichten. Een sfeervol geheel!

In Vlissingen verhuist de Mercuur binnenkort naar het Dokje van Perry. Op de huidige ligplaats van de Mercuur komt de Koningin Emma te liggen.

Bekijk hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6, deel 7, deel 8 & deel 9. Binnenkort deel 11.

Gerelateerde berichten: