PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Restauratie Koningin Emma (deel 9 )

Vrijwel direct na aankomst in Vlissingen-Oost is bij Scheepswerf Reimerswaal begonnen met de restauratie en verbouwing van de Koningin Emma (1933). We zullen geregeld een kijkje nemen aan boord. Vandaag deel 9 in deze serie.

Deze keer een videoverslag in plaats van de gebruikelijke foto’s. Arjan van Gelder van PSDnet.nl legt voor de camera van Jan Parent uit wat de status is van de restauratie. We zien de nieuwe luxe hutten en de scheepsromp van de Koningin Emma (1933) zit weer strak in de lak.

Bekijk hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6, deel 7 & deel 8. Binnenkort deel 10.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Restauratie Koningin Emma (deel 9 )’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Restauratie Koningin Emma (deel 9 )