PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Restauratie Koningin Emma (deel 8 )

Vrijwel direct na aankomst in Vlissingen-Oost is bij Scheepswerf Reimerswaal begonnen met de restauratie en verbouwing van de Koningin Emma (1933). We zullen geregeld een kijkje nemen aan boord. Vandaag deel 8 in deze serie.

De Koningin Emma (1933) ligt op dit moment in het droogdok van Scheepswerf Reimerswaal in Vlissingen-Oost. Vandaag namen wij samen met Omroep Zeeland een kijkje op en rond de Emma.

Bekijk hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5, deel 6 & deel 7. Binnenkort deel 8.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Restauratie Koningin Emma (deel 8 )’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Restauratie Koningin Emma (deel 8 )