PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Restauratie Koningin Emma (deel 7)

Vrijwel direct na aankomst in Vlissingen-Oost is bij Scheepswerf Reimerswaal begonnen met de restauratie en verbouwing van de Koningin Emma (1933). We zullen geregeld een kijkje nemen aan boord. Vandaag deel 7 in deze serie.

Ruim een half jaar is voorbijgevlogen sinds de Koningin Emma (1933) op een zonnige 31 maart terugkeerde naar onze provincie. Gisteren waren wij weer aan boord om te kijken naar de vele vorderingen. Ook begint het schip langzaam weer wat oorspronkelijke kleur terug te krijgen over de lagen grondverf die zijn aangebracht.

Bekijk hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4, deel 5 & deel 6. Binnenkort deel 8.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Restauratie Koningin Emma (deel 7)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Restauratie Koningin Emma (deel 7)