PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Restauratie Koningin Emma (deel 6)

Vrijwel direct na aankomst in Vlissingen-Oost is bij Scheepswerf Reimerswaal begonnen met de restauratie en verbouwing van de Koningin Emma (1933). We zullen geregeld een kijkje nemen aan boord. Vandaag deel 6 in deze serie.

De werkzaamheden aan de Koningin Emma (1933) gaan gestaag door in Vlissingen-Oost. Het interieur begint meer vorm te krijgen en er is een hoop nieuwe electra aangelegd. Ook kwamen kwamen soms de leidingen uit de jaren 30 aan het licht, te zien aan de stoffen kabels. Op het bakdek is een nieuwe lichtkoepel geplaatst, een kopie van de originele die helaas niet te redden was.

Bekijk hier deel 1, deel 2, deel 3, deel 4 & deel 5. Binnenkort deel 7.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Restauratie Koningin Emma (deel 6)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Restauratie Koningin Emma (deel 6)