PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Restauratie Koningin Emma (deel 4)

Vrijwel direct na aankomst in Vlissingen-Oost is bij Scheepswerf Reimerswaal begonnen met de restauratie en verbouwing van de Koningin Emma (1933). We zullen geregeld een kijkje nemen aan boord. Vandaag deel 4 in deze serie.

Een actueel inkijkje benedendeks op de Koningin Emma (1933). We zien dat er begonnen is met het leidingwerk in de ruimte waar de B&B-hutten komen. Ook zitten de nieuwe patrijspoorten er al grotendeels in. Blijf ons volgen want komende tijd gaan we meer foto’s publiceren van de vorderingen.

Bekijk hier deel 1, deel 2 & deel 3. Binnenkort deel 5.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Restauratie Koningin Emma (deel 4)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Emma, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Restauratie Koningin Emma (deel 4)