PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Acciarello terug op Elba

Na een winterseizoen doorgebracht te hebben in Genua is de Acciarello (Prins Johan Friso) weer terug op Elba. Gisteren kwam het voormalige vlaggenschip van de PSD aan.

Binnenkort zal de Acciarello de dienst tussen Piombino en Portoferraio hervatten. In het winterseizoen werd de veerdienst uitgevoerd door het kleinere BluNavy-schip Ichnusa. Onduidelijk is hoe druk het zal worden gezien de vergaande coronamaatregelen in Italië.

Foto’s 2019

Eind vorig jaar nam PSDnet.nl nog een kijkje op Elba, waar de Acciarello bezig was aan de laatste weken van het zomerseizoen 2019.

Lees ook eens het artikel over onze Zeeuwse vlag in Italië.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Acciarello terug op Elba’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Acciarello terug op Elba