PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Margriet illegaal gesloopt

Media in Indonesië melden dat de voormalige PSD-veerboot Prinses Margriet illegaal is gesloopt. De vergunningen van de ‘sloperij’ zouden niet op orde zijn.

Terwijl er weinig meer over is van de voormalige Prinses Margriet (1964), melden media in Indonesië dat de sloop illegaal was. De ‘sloperij’ in Bojonegara had geen vergunning voor het slopen van de SMS Kartanegara. TV-zender MetroNews bracht het nieuws als headline in hun journaal vergezeld met beelden van de sloop die nog in volle gang is.

Illegale sloop voormalige PSD-boot Margriet (1)

Illegale sloop voormalige PSD-boot Margriet (2)

Illegale sloop voormalige PSD-boot Margriet (3)

Bekijk het volledige item op de website van Metro TV News.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Margriet illegaal gesloopt’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Margriet illegaal gesloopt