Sloop in Indonesië begonnen

De sloop van de voormalige PSD-boot Prinses Margriet is begonnen in Indonesië. Na weken van voorbereidingen zijn de snijbranders daadwerkelijk aan het werk.

Na weken van voorbereidingen doen de snijbranders hun werk op de SMS Kartanegara (Prinses Margriet) in Indonesië. De afgelopen weken lag de enkeldekker al voor anker in de baai van een sloperij. De bemanning van de veerboot en medewerkers van de sloperij waren de afgelopen tijd vooral bezig met het demonteren van nog bruikbare onderdelen, zoals reddingsmiddelen. Ook werden de machines uitgevoerd getest en waar nodig gerepareerd. Onduidelijk is wat er met de diesels gaat gebeuren, wellicht worden ze na de sloop van de veerboot doorverkocht.

Direct naar alle foto’s van de Prinses Margriet in de PSD-periode.
Direct naar alle foto’s van de Prinses Margriet als SMS Kartanegara in Indonesië.

Gerelateerde berichten: