PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Sloop in Indonesië begonnen

De sloop van de voormalige PSD-boot Prinses Margriet is begonnen in Indonesië. Na weken van voorbereidingen zijn de snijbranders daadwerkelijk aan het werk.

Na weken van voorbereidingen doen de snijbranders hun werk op de SMS Kartanegara (Prinses Margriet) in Indonesië. De afgelopen weken lag de enkeldekker al voor anker in de baai van een sloperij. De bemanning van de veerboot en medewerkers van de sloperij waren de afgelopen tijd vooral bezig met het demonteren van nog bruikbare onderdelen, zoals reddingsmiddelen. Ook werden de machines uitgevoerd getest en waar nodig gerepareerd. Onduidelijk is wat er met de diesels gaat gebeuren, wellicht worden ze na de sloop van de veerboot doorverkocht.

Direct naar alle foto’s van de Prinses Margriet in de PSD-periode.
Direct naar alle foto’s van de Prinses Margriet als SMS Kartanegara in Indonesië.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Sloop in Indonesië begonnen’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Sloop in Indonesië begonnen