PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Margriet start de motoren

Een opmerkelijke video uit Indonesië vandaag: de voormalige Margriet start de motoren. Opmerkelijk want de veerboot ligt bij een sloperij.

De SMS Kartanegara (Prinses Margriet) ligt al een paar dagen bij een sloperij in Bojonegara, Indonesië. De voormalige Zeeuwse veerboot werd op 22 september van de rede van Merak naar Bojonegara gesleept.

Vandaag verscheen er op Facebook een livestream vanuit de machinekamer. Een bemanningslid liet de wereld live zien hoe de diesels van de Margriet als een zonnetje lopen. Het is opmerkelijk dat de motoren draaien aangezien het schip bij een sloperij ligt.

Direct naar alle foto’s van de Prinses Margriet in de PSD-periode.
Direct naar alle foto’s van de Prinses Margriet als SMS Kartanegara in Indonesië.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Margriet start de motoren’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Margriet start de motoren