Margriet start de motoren

Een opmerkelijke video uit Indonesië vandaag: de voormalige Margriet start de motoren. Opmerkelijk want de veerboot ligt bij een sloperij.

De SMS Kartanegara (Prinses Margriet) ligt al een paar dagen bij een sloperij in Bojonegara, Indonesië. De voormalige Zeeuwse veerboot werd op 22 september van de rede van Merak naar Bojonegara gesleept.

Vandaag verscheen er op Facebook een livestream vanuit de machinekamer. Een bemanningslid liet de wereld live zien hoe de diesels van de Margriet als een zonnetje lopen. Het is opmerkelijk dat de motoren draaien aangezien het schip bij een sloperij ligt.

Direct naar alle foto’s van de Prinses Margriet in de PSD-periode.
Direct naar alle foto’s van de Prinses Margriet als SMS Kartanegara in Indonesië.

Gerelateerde berichten: