PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Blessuretijd begonnen voor veerboot Margriet

Het is in Indonesië inmiddels maandag 16 juli 2018. Dat betekent dat ook de blessuretijd voor de veerboot Margriet begonnen is. Het schip had eigenlijk op 15 juli naar de sloop moeten vertrekken.

De voormalige Prinses Margriet zou op zondag 15 juli naar Surabaya vertrekken, waar in de buurt een sloopstrand ligt. Het schip ligt echter nog steeds op de rede van Merak. Bronnen in Indonesië geven dinsdag aan als nieuwe dag van vertrek, maar zeker is het allerminst.

Eerder deze week ontvingen we nieuwe foto’s gemaakt op de veerboot. Bekijk die foto’s hier.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Blessuretijd begonnen voor veerboot Margriet’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Blessuretijd begonnen voor veerboot Margriet