PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Een Prinses in Indonesië

De voormalige Prinses Margriet vaart nog altijd in Indonesië. We hebben een aantal nieuwe, interessante foto’s verzameld van deze 54-jarige dame.

De Prinses Margriet is de laatste Prinsessenboot, drie zusterschepen gebouwd voor de PSD tussen 1958 en 1964. De veerboot is in de vaart tussen Merak en Bakauheni in Indonesië. Weinig (voormalige) PSD-veerboten hebben een langere staat van dienst, zeker niet als veerboot.

Regelmatig verschijnen er op sociale media foto’s van dit bijzondere Zeeuwse schip. Hieronder hebben we een aantal interessante foto’s verzameld. Meer foto’s zien? Bekijk dan eens de fotopagina Indonesië.

We hebben geprobeerd om alle rechthebbende te achterhalen, maar dat is niet voor alle foto’s gelukt.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Een Prinses in Indonesië’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Een Prinses in Indonesië