PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Nieuw jasje voor Tremestieri

Na 13 jaar in dezelfde kleurstelling te hebben gevaren heeft de Tremestieri een nieuwe outfit. Letterlijk, want de veerboot is nu bestickerd met reclame voor een kledingoutlet op Sicilië.

Sinds deze maand is de Tremestieri (Koningin Beatrix) in een nieuwe jasje gestoken, letterlijk dit keer. De veerboot heeft tegenwoordig reclame op de flanken voor een Siciliaanse kledingoutlet. De Tremestieri is niet het enige schip van Caronte & Tourist met reclame. De ferry Vestfold heet tegenwoordig Telepass en is knalgeel als promotie voor de gelijknamige Italiaanse tolpas. Recentelijk kwam de Zancle in de vaart in de kleuren van supermarktketen Spar. De reclame op de Tremestieri is een stuk aangenamer in vergelijking met de Telepass of de Zancle.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Nieuw jasje voor Tremestieri’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Nieuw jasje voor Tremestieri