PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Oproep: foto’s 15 maart 2003

15 maart 2003 – binnenkort is het 15 jaar geleden. We herinneren ons nog goed de enorme belangstelling, alsof echt iedere Zeeuw nog een laatste keer met ‘de boot’ ging.

Op PSDnet.nl besteden we graag aandacht aan deze bijzondere afscheidsdag. Daarvoor hebben we wel uw hulp nodig. Heeft u foto’s gemaakt van de laatste dag (of eerder, dat mag natuurlijk ook), dan zouden wij graag uw foto’s ontvangen. Misschien kunt u ook navraag doen bij vrienden, buren of collega’s? Wij stellen dat enorm op prijs. Alvast bedankt!

15 maart 2003 - oproep voor foto's

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Oproep: foto’s 15 maart 2003′) is geplaatst in de categorie Geen Categorie en heeft als tag(s) 15 maart 2003, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Oproep: foto’s 15 maart 2003