PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Foto’s 16 maart 2003

Na de definitieve opheffing van de veerdienst Kruiningen-Perkpolder vertrokken op 16 maart 2003 de Prins Willem-Alexander en Prinses Juliana naar Vlissingen. Eerder konden we al wat foto’s laten zien gemaakt vanaf de Alexander die dag, nu hebben wat meer foto’s weten te verzamelen. Zo zien we de veerboten bijvoorbeeld Terneuzen passeren.

De Prins Willem-Alexander heeft die dag de auto’s van PSD-personeel vervoerd van Kruiningen naar Vlissingen. Daarom werd in de fuik van Vlissingen aangemeerd om te lossen. De Prinses Juliana werd naast de fuik afgemeerd en zou een paar dagen later in de vaart komen voor BBA Fast Ferries. Tot begin april 2003 mag de Juliana de defecte Prins Johan Friso vervangen als voetveer.

Met dank aan Ivo Bril, Anita Eijlers en Willem Kruit voor de foto’s.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Foto’s 16 maart 2003′) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) 16 maart 2003, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Foto’s 16 maart 2003