PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-nostalgie op YouTube (11)

Een mooi stukje PSD-nostalgie in deze video van digitaletram.nl over de Belgische kusttram.

Om België te bereiken nemen de filmers de veerboot van Vlissingen naar Breskens. Het is 16 september 1995, we schepen in op de nog nieuwe Koningin Beatrix. Onderweg passeert de dubbeldekker Prinses Juliana (1986). Een paar dagen later, op 25 september zou de Koningin Beatrix voor onderhoud uit de vaart gaan en valt voor de laatste keer de enkeldekker Prinses Margriet (1964) in.

Meer zien? Kijk alle afleveringen van PSD-nostalgie op YouTube terug of bekijk alle video’s op PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-nostalgie op YouTube (11)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Koningin Beatrix, Prinses Juliana, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-nostalgie op YouTube (11)