PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 juni 2024

Storm

Het stormt vandaag in Zeeland. In Vlissingen werd zelfs even windkracht 11 gemeten en kwam er een windstoot voor van 141 km/u. Een flinke storm dus.

Een goed moment om wat nieuwe foto’s te tonen van storm in de PSD-tijd. We zien op de dia’s de enkeldekkers Prinses Margriet en Prinses Irene. Een passagier op het promenadedek geniet van een gratis douche, terwijl de Irene een hoge golf incasseert. De Margriet passeert het ankergebied voor Breskens, waarschijnlijk in 1990. De laatste foto van de Irene is wat ouder, van voor 1980.

Met dank aan Wessel Vermeulen voor de foto’s.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Storm’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Irene, Prinses Margriet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Storm