PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-nostalgie op YouTube (8)

In deze recentelijk gepubliceerde video van Rudy Oubrie zien we de Prinses Juliana (1986) en Prins Johan Friso (1997) in Breskens. Een niet alledaagse combinatie die voorkwam als de reserveboot ingezet moest worden op Kruiningen-Perkpolder en daarmee de Juliana naar Vlissingen-Breskens kwam. Reserveboot Prinses Christina (1968) was namelijk niet geschikt voor de dienst op het westelijke veer.

Meer zien? Kijk alle afleveringen van PSD-nostalgie op YouTube terug of bekijk alle video’s op PSDnet.nl.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-nostalgie op YouTube (8)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prins Johan Friso, Prinses Juliana, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-nostalgie op YouTube (8)