PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

PSD-reünie in Kruiningen op 9 november

Op donderdag 9 november zal een PSD-reünie plaatsvinden, net als in 2015 in Kruiningen. De organisatie is ook ditmaal in handen van Joop Zoeteweij en het ‘PSD-meisje’, bekend van onder meer haar optreden bij het vertrek van de veerboten naar Italië in 2003.

Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november via psdmeisjeimagezeelandnet.nl. Locatie van de reünie is Hof Cruninghe. De organisatie van de reünie kijkt terug op een geslaagde reünie in 2015 en hoopt ook dit keer op een gezellige PSD-avond met herinneringen, dia’s en meer.

Foto ter illustratie:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-reünie in Kruiningen op 9 november’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Reünie, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-reünie in Kruiningen op 9 november