PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Opening PSD-weekend met Zuidvliet

De Zuidvliet bracht vanochtend genodigden van de Vissershaven naar de Veerhaven in Breskens voor de opening van de PSD-tentoonstelling. Naast de aanlegplaats voor het voetveer werd aangemeerd en niet veel later kon het PSD-weekend worden geopend in de voormalige terminal.

Tot en met maandag kan iedereen de tentoonstellingen bezoeken in de PSD-terminal en het Visserijmuseum Breskens. Ook kunnen er rondvaarten worden gemaakt met de gerestaureerde Zuidvliet. Het scheepje meert aan in de Vissershaven op de plaats van de voormalige PSD-aanlegsteiger, waarvan we op onderstaande foto’s nog een dukdalf zien.

[justified_image_grid ids=”19085, 19082, 19084, 19083″ rml_breadcrumb=no caption=off title_field=no]

[justified_image_grid ids=”19087″ row_height=700 disable_cropping=yes rml_breadcrumb=no caption=off title_field=no]

Reportage Omroep Zeeland


Lees verder bij Omroep Zeeland.

Reportage PZC

Lees verder bij PZC.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Opening PSD-weekend met Zuidvliet’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Zuidvliet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Opening PSD-weekend met Zuidvliet