PSDnet.nl

Opening PSD-weekend met Zuidvliet

De Zuidvliet bracht vanochtend genodigden van de Vissershaven naar de Veerhaven in Breskens voor de opening van de PSD-tentoonstelling. Naast de aanlegplaats voor het voetveer werd aangemeerd en niet veel later kon het PSD-weekend worden geopend in de voormalige terminal.

Tot en met maandag kan iedereen de tentoonstellingen bezoeken in de PSD-terminal en het Visserijmuseum Breskens. Ook kunnen er rondvaarten worden gemaakt met de gerestaureerde Zuidvliet. Het scheepje meert aan in de Vissershaven op de plaats van de voormalige PSD-aanlegsteiger, waarvan we op onderstaande foto’s nog een dukdalf zien.

[justified_image_grid ids=”19085, 19082, 19084, 19083″ rml_breadcrumb=no caption=off title_field=no]

[justified_image_grid ids=”19087″ row_height=700 disable_cropping=yes rml_breadcrumb=no caption=off title_field=no]

Reportage Omroep Zeeland


Lees verder bij Omroep Zeeland.

Reportage PZC

Lees verder bij PZC.

De laatste berichten:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Opening PSD-weekend met Zuidvliet’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Breskens, Zuidvliet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Opening PSD-weekend met Zuidvliet