PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

PSD-weekend Breskens 15, 16 & 17 april

Het Visserijmuseum Breskens en Qi Biotaria (in de PSD-terminal) organiseren deze week een bijzonder PSD-weekend. Zo is er een mooie PSD-expositie te zien en kun je meevaren met de voormalige PSD-veerboot Zuidvliet. De Zuidvliet werd in 1913 gebouwd en is de enige voormalige PSD-boot die nog in Zeeland te vinden is.

De expositie is geopend op zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 april van 10u tot 17u. Een combiticket kost 7 euro en is op beide locaties te koop. Meer informatie is te vinden op de websites van de organisatoren: www.museumbreskens.nl en www.qi-breskens.com. Bekijk hieronder de poster van de organisatoren:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘PSD-weekend Breskens 15, 16 & 17 april’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

PSD-weekend Breskens 15, 16 & 17 april