PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Italië update

De zusterschepen Acciarello (1997) en Tremestieri (1993) zijn weer in de vaart. De Tremestieri kreeg in de winter groot onderhoud en ook de Acciarello lag de afgelopen weken stil wegens onderhoud.

De Tremestieri vaart sinds 7 april weer tussen Messina en Villa San Giovanni. De Acciarello maakte eerst nog een uitstapje naar een droogdok in Augusta, om daarna via Messina naar Portoferraio op Elba te varen. Daar is het schip nu net als vorige jaren in de vaart voor Blunavy.

Archiefvideo’s

De Acciarello in de vaart tussen Messina en Villa San Giovanni, maart 2017:

De Acciarello in de vaart tussen Piombino en Portoferraio, augustus 2014:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Italië update’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Italië update