PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Foto’s van Tremestieri na onderhoud

We schreven al dat de Tremestieri weer in de vaart is.

Nu kunnen we ook wat foto’s laten zien van de voormalige Koningin Beatrix. Net als op zusterschip Acciarello (Prins Johan Friso) zijn nieuwe veiligheidsmaatregelen getroffen. Op het promenadedek zijn die maatregelen goed te zien, het gaat om een soort glijbaan om in noodsituaties het schip snel te kunnen verlaten. Daarnaast komt ook de nieuwe lift uit op het promenadedek. Met dank aan Niels van Wieren voor de foto’s, via Jan Peter Kamermans.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Foto’s van Tremestieri na onderhoud’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Foto’s van Tremestieri na onderhoud