PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Videorondleiding voormalige Margriet

Uniek beeldmateriaal uit Indonesië, gemaakt op de voormalige PSD-boot Prinses Margriet. De geluiden, de trappen, dekken, banken, de zijgang, alles komt terug in deze bijzondere video.

Al eerder konden we door het mooie videowerk van Jovan Mergeriawan de veerboot zien varen. Nu bezoekt de filmmaker het schip en komen alle dekken in beeld. Voor het eerst kunnen we in Zeeland bewegend beeld zien van de Margriet in Indonesië:

‘Tijdens een feestelijke tocht over de Westerschelde en een stukje Noordzee is zaterdagmiddag 21 maart de nieuwe veerboot Prinses Margriet overgedragen aan de provincie’, lezen we in De Stem van 1964. Wie van de genodigden had mogen bevroeden dat het schip 53 jaar later nog zou varen, als veerboot zelfs.

[justified_image_grid ids=”16508, 16548, 18380, 16554″ rml_breadcrumb=no caption=off title_field=no]

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Videorondleiding voormalige Margriet’) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, video, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Videorondleiding voormalige Margriet