PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

De ‘Margriet’ in 2017

Het is alweer lange tijd geleden dat we foto’s van de voormalige PSD-veerboot Prinses Margriet (1964) in Indonesië lieten zien. Steve Barron kon begin dit jaar het schip, nu SMS Kartanegara geheten, vastleggen in Bakauheni. Op 21 maart 2017 is de ‘Margriet’ 53 jaar in de vaart als veerboot. Een absoluut record, geen enkele andere PSD-boot heeft het langer volgehouden in de oorspronkelijke functie van veerboot.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘De ‘Margriet’ in 2017′) is geplaatst in de categorie Indonesië en heeft als tag(s) SMS Kartanegara, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

De ‘Margriet’ in 2017