PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Tremestieri voor onderhoud aan de kant

Sinds juni 2015 was de Tremestieri (Koningin Beatrix) in de vaart, dag en nacht.

Nu is het tijd voor onderhoud: de voormalige PSD-dubbeldekker zal tot maart 2017 aan de kant liggen. Het schip krijgt een lift, de toiletten worden vernieuwd en er staan werkzaamheden aan een thruster op het programma. De Beatrix werd in 1993 opgeleverd zonder lift. Alleen zusterschip Prins Johan Friso (1997) werd uitgerust met een lift, zodat de salon en het promenadedek voor iedereen toegankelijk werden.

De Tremestieri krijgt een waardige vervanger op de dienst Messina – Villa San Giovanni. Zusterschip Acciarello (Prins Johan Friso) neemt namelijk de honneurs waar. Wanneer het onderhoud aan de Beatrix gereed is, krijgt de Friso nog een kleine opknapbeurt alvorens te vertrekken naar een volgende zomer Elba.

Op de foto hieronder zien we de Tremestieri eerder deze herfst. De elementen vergen langzamerhand hun tol, vergelijk bijvoorbeeld eens met foto’s van direct na het laatste onderhoud in juni 2015.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Tremestieri voor onderhoud aan de kant’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Tremestieri, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Tremestieri voor onderhoud aan de kant