PSDnet.nl

Volgende open dag: 20 juli 2024

Sfeerfoto’s Prinsessenboten

Vandaag het laatste deel van de zwartwitfoto’s uit de jaren 70 & 80 gemaakt door Jo Flipse en Jan Anderiesse. Deze keer foto’s gemaakt op de drie Prinsessenboten: de Beatrix, Irene en Margriet. Herkenbare beelden van passagiers aan de reling, schepen op de rede van Vlissingen, het passeren van de andere veerboot, de skyline van Vlissingen en de fuik.

Met dank aan Jo Flipse en Jan Anderiesse (via Jan Willemsen) voor de foto’s.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Sfeerfoto’s Prinsessenboten’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Prinses Beatrix, Prinses Irene, Prinses Margriet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Sfeerfoto’s Prinsessenboten