PSD in Italië: 2016 (foto’s)

Vorige maand hebben we al wat foto’s laten zien in de liveblog, maar nu staan ook de rest van de foto’s uit Italië online. Het gaat om bijzondere groothoekfoto’s gemaakt op de Tremestieri, de voormalige Koningin Beatrix (1993). De veerboot werd in 2005 verbouwd: er kwamen laadkleppen, een verbinding tussen de autodekken (internal ramp) en de opvallende ‘rotondes’ werden geïnstalleerd. Op de bouwtekening hieronder (doorklikken voor uitvergroting) zijn alle verschillen duidelijk te zien.

Bekijk hieronder de foto’s gemaakt op de Tremestieri en spot de Nederlandse details, bijvoorbeeld de skyline van Vlissingen in de salon, een ‘poederblusser’ of ‘parkeren op verzoek’. Alle foto’s zijn gemaakt door Ricardo van Liere van PSDnet.nl.

De laatste foto’s laten de Amedeo Matacena zien in Reggio di Calabria. Het lijkt erop dat de voormalige Prinses Juliana naar de sloop zal vertrekken binnenkort.

Gerelateerde berichten: