PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Acciarello weer terug in Messina

De Acciarello is sinds eergisteren terug in Messina. In het zomerseizoen heeft de voormalige PSD-veerboot gevaren op de dienst naar Elba.

Aangezien reder Blu Navy geen vergunning heeft om ook in de winter te varen, is de Acciarello weer terug op thuisbasis Sicilië. Daar wordt gedurende de wintermaanden onderhoud gepleegd. Vorig jaar moest de Acciarello incidenteel invallen op de veerdienst over de Straat van Messina. Oorspronkelijk werd de Acciarello samen met zusterschip Tremestieri ingezet op deze veerdienst.


Met dank aan V. Annuario (www.a-f-s.it) voor de foto.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Acciarello weer terug in Messina’) is geplaatst in de categorie Italië en heeft als tag(s) Acciarello, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Acciarello weer terug in Messina