PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Foto’s sloop PSD-terminal Vlissingen

De PSD-terminal in Vlissingen werd in 1985 gebouwd als onderdeel van de infrastructuur voor dubbeldeksveerboten. Na twintig jaar werd het gebouw gesloopt, nadat het overbodig werd toen de dubbeldekkers in 2004 uit Zeeland vertrokken en de nieuwe Fast Ferry een eigen terminal kreeg.

Bram Verhoof nam in 2005 een kijkje in de terminal terwijl de sloop al in volle gang was. In 2003 bracht BBA Fast Ferry’s hun geel-blauwe huisstijl aan in het gebouw, in de PSD-tijd voerde vooral wit de boventoon. Veel Zeeuwen herinneren zich nog goed de muffe geur in de terminal.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Foto’s sloop PSD-terminal Vlissingen’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Vlissingen, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Foto’s sloop PSD-terminal Vlissingen