PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Zuidvliet woensdag terug in Zierikzee (update)

Woensdag 22 juni rond 14u wordt de Zuidvliet feestelijk onthaald in Zierikzee. Het motorbootje keert terug in Zierikzee vanaf Scheepswerf -en Reparatie Friesland (SRF) in Harlingen waar het nodige onderhoud werd uitgevoerd.

Het 20-meter lange scheepje was ooit de eerste motorboot van de PSD. Naast dit historische feit is de Zuidvliet de enige voormalige PSD-boot in Zeeland. PSDnet.nl hoopt morgen foto’s te maken van de terugkeer van de Zuidvliet.

Update 23 juni 2016:


© Ricardo van Liere

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Zuidvliet woensdag terug in Zierikzee (update)’) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Zuidvliet, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Zuidvliet woensdag terug in Zierikzee (update)