PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Foto’s: afscheid 25 juni 2003

In het laatste daglicht van 25 juni 2003 verdwijnen drie Zeeuwse veerboten langzaam achter de horizon.

De voormalige Prinses Christina, Prins Willem-Alexander en Prinses Juliana verruilen de Zeeuwse stromen voor de Straat van Messina. In Italië zijn de schepen weggeroest aan verlaten kades, de eigenaar bleek een in schimmige spelletjes verwikkelde maffiabaas. De twee oudste dubbeldekkers zijn inmiddels gesloopt. De voormalige Juliana ligt nog altijd aan de kade in Reggio di Calabria.

Met dank aan Ron Groen voor de mooie foto’s.

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Foto’s: afscheid 25 juni 2003′) is geplaatst in de categorie PSD en heeft als tag(s) Amedeo Matacena, Athos Matacena, Ladies Matacena, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Foto’s: afscheid 25 juni 2003