PSDnet.nl

Volgende open dag: 1 & 2 juni 2024

Voetveer en tunnel gestremd (update)

Beide veerboten van Vlissingen-Breskens hebben te kampen met technische problemen. Het voetveer is daarom uit de vaart. Door een autobrand is de Westerscheldetunnel de komende uren in beide richtingen afgesloten. Omrijden via Antwerpen dus.

Update 14.30u: Inmiddels is de veerboot Prins Willem-Alexander (2004) weer in de vaart.

Archieffoto:

Navigatie nieuws & achtergrond

Dit bericht (‘Voetveer en tunnel gestremd (update)’) is geplaatst in de categorie Voetveer en heeft als tag(s) Prinses Juliana, Klik op de categorie of tags om meer soortgelijke berichten te bekijken in ons nieuwsarchief (2003-2023). Hieronder kunt u navigeren tussen de verschillende nieuwsberichten. U bent nu hier:

Voetveer en tunnel gestremd (update)